Benvingut/da,

Aquí hi trobareu un seguit d'idees, imatges, creacions, manualitats... Espero que gaudiu tant d'aquest blog com gaudeixo jo fent-lo.

Gràcies per visitar-me!!!! i fins la propera


diumenge, 29 de desembre de 2013

Galetes amb glassa.

Hem fet un "merder"!!!!!
Però al final ens han quedat bastant bé.



   


   

He fet la següent recepta:
100 grs sucre glace
100grs de mantega
400 gr de farina.
La veritat és que el gust és molt millorable, jejejeje!!!
Si algú sap alguna altra recepta...i la voleu compartir 
us ho agrairé moltíssim!!!!

Fins aviat.



3 comentaris:

  1. No sé una altra recepta però us han quedat molt bufones! ;)

    ResponElimina


  2. GALETES DE MANTEGA




    ingredients:

    500 gr de farina
    250 gr mantega pomada (a temperatura ambient, a l'hivern treure unes 4h abans de la seva utilització de la nevera)
    125 gr sucre
    10 cullerades soperes de llet (= 7,5 cl)

    En un bol, barrejar la farina i el sucre. Abocar al centre la llet i afegir la mantega. Pastar a mà, quan estigui prou lligat treure del bol i acabar de pastar sobre del marbre. Deixar reposar a la nevera (almenys 1 hora, si voleu deixar-la més no passa res).

    Treure-la del frigo i deixar que es temperi. Tornem a amassar, i amb un corró estirem la massa fins que el gruix sigui de 0,5 cm (ajudar-nos de corró anivellador, en el meu cas poso 2 llistonets de fusta “palets xinesos per ex.” perquè el meu corró és normal). Tallar amb els talladors.

    Enfornar a 180 º durant 15 minuts. En treure del forn, deixar refredar mínim 30 min. abans de començar a decorar-les.

    Per a la decoració: Per fer el glacé real, que jo conegui hi ha 2 formes:

    1) Tradicional: Necessitarem 300 gr de sucre glass industrial (no serveix fet a casa), 1 clara d'ou (o albúmina) i 1 cullerada petita de suc de llimona. Muntar una mica la clara i afegir el sucre tamisat. Batre fins que quedi tot ben barrejat.

    2) La que jo faig servir: Paquet preparat de Royal Icing + aigua, així de senzill. Un cop tinguem la consistència adequada, separem en tants bols com colors necessitem, i tenyim amb colorant alimentari, jo faig servir de la marca Wilton. Omplim les mànigues pastisseres i a decorar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gràcies Mª Dolors!!!
      Ja t'en portaré unes quantes quan en tornem a fer!!!!
      Petons

      Elimina