Benvingut/da,

Aquí hi trobareu un seguit d'idees, imatges, creacions, manualitats... Espero que gaudiu tant d'aquest blog com gaudeixo jo fent-lo.

Gràcies per visitar-me!!!! i fins la propera


dimarts, 23 d’octubre de 2012

Actes per la no-violència de gènere
Per les que no vàreu poder participar a la primera guerra del fil teniu una segona oportunitat (i esperem que no sigui la última). Aquest cop li hem canviat el nom i l’hem reconvertit en teixit urbà. Com ja sabeu el teixit urbà es suma al moviment artístic i pacífic, conegut internacionalment com a Yarn Bombing o urban knitting, que consisteix a vestir el mobiliari urbà amb peces teixides amb mitja, ganxet o qualsevol altra tècnica. Volem vestir el Merma!!!!!!

L'activitat està inclosa dins la Campanya Internacional de la Llana i forma part del programa d'activitats entorn del dia 25 de novembre, dia Internacional de la no-violència vers les dones

L’activitat consisteix en uns tallers previs on es donaran quatre nocions bàsiques de ganxet per tal que puguem participar del "teixit urbà". Per engrescar-vos a participar organitzem tallers per a qui no tingui idea de teixir amb ganxet o bé qui en sàpiga vulgui venir a teixir en companyia!
Podeu venir els dies que vulgueu i al lloc que vulgueu!!!!!

Tallers al Centre Cívic el Montseny (Avinguda del Montseny, 16)
Dijous, 25 d'octubre i dijous, 15 de novembre de 15.00 a 16.30 hores
Tallers al Centre Cïvic Can Pau Raba ( Carrer Raval Cortines, 24)
Dijous, 8 de novembre i dijous, 22 de novembre de 15.00 a 16.30 hores
Taller conjunt al Palau Bojons ( Plaça Dom Miquel de Clariana, 3)
Dijous, 29 de novembre de 15.00 a  16.30 hores
Plaça major de Vic (al Merma): dia que farem pròpiament el teixit urbà!
            Diumenge, 2 de desembre al matí 

Inscripcions al vicdones-siadosona@vic.cat o bé trucant al 937027284. La inscripció val 2 € que seran retornats si assistiu a tres sessions. També et podràs quedar amb el ganxet!!!!

Organitza: VicDones-SIAD Osona, Consell de Cooperació i la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic
Col·labora: Lola Botona, Llanes Dolors i Katia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada